De inloop start vanaf 18.00 uur. Om 18.30 uur start het inhoudelijke deel van de avond en om 21.00 uur is de avond afgelopen.

 

Eline van Tijn en Tabitha van den Berg zijn beide mediators en vormen een maatschap: Mediation Amsterdam. Daarnaast adviseren zij ondernemers over samenwerken.

Samenwerken: droomscenario of potentiele nachtmerrie?

Als mediators weten we als geen ander hoe makkelijk een mooie droom in een nachtmerrie kan veranderen. Waar samengewerkt wordt, ligt een conflict op de loer. Dat kan je huiverig maken om zelf een samenwerking aan te gaan. Toch zijn er legio voordelen. Meer marketingbudget, delen van elkaars netwerk, kunnen sparren, kantoor kosten delen, etc.

Wat gaan we doen?

Wij gingen de afgelopen 2 jaar zelf door een proces van zakelijk daten, dat we in het najaar van 2016 hebben bestendigd in een maatschap. Over dat proces gaven we o.a. ook een goed bezochte en gewaardeerde workshop op het nationale Mediationcongres afgelopen november.

Samen met jullie gaan we deze avond op zoek naar de voor- en nadelen van samenwerken en dan metname die voor jullie zelf gelden. Voordat je immers besluit over de organisatorische en juridische vorm moet je eerst iemand of zelfs meerdere collega's vinden met wie het klikt.

Meer info over Tabitha en Eline: www.mediationamsterdam.nl